Oprichter

“Spiritualiteit is steeds belangrijker voor mij geworden. Naarmate ik ouder word hecht ik steeds meer waarde aan eenvoud, natuurlijkheid, wijsheid en mijn bewustzijn verdiepen. Mijn lijden heb ik achter mij gelaten en ik ervaar Leven als rijkdom en mijn ware natuur heb ik alle ruimte gegeven. Vandaar dat ik innerlijke vrede ervaar en gelukkig ben met alles wat er is. Ik geef dat graag door.”

KORTE BIO – Miranda Nanda Maria van Dijk (1965) werkt tegenwoordig parttime als trainer en counselor (sinds 1988), bedenkt en organiseert al sinds 1998 sociaal maatschappelijke initiatieven om mensen te verbinden en versterken, heeft een grote passie voor psychologie en filosofie, is verliefd op de zee, schrijft, zingt en speelt haar eigen jazzy muziek (sinds 1979), zet graag taboegevoelige psychosociale thema’s in het licht om wakker te schudden, de geest te verruimen en moed te stimuleren. Ze houdt ervan een rijk leven te creëren en leven. Via de psychologische boeken (en gedichten) die ze schrijft hoopt ze te steunen, troosten, aanmoedigen en liefdevol te confronteren. Via haar persoonlijke site meer info over Miranda en haar missie in het leven.

Dit is één van haar actuele maatschappelijke initiatieven. Daarnaast zijn er Club voor Bloeiende ConversatiesBoekClub Rode PeperBiljartclub Vrouwen met BallenVrouwenliefde lounge.

Voor mensen die Spiritueel willen Groeien!